Dinsdag 19 maart bijeenkomst gemeente Lansingerland Aardgasvrij

Het zal u niet zijn ontgaan: Nederland wil uiterlijk in 2050 van het aardgas af, dus ook Lansingerland gaat daarmee aan de slag. Hoe gaan we dat doen en wat betekent dat voor u? Om het daar met elkaar over te hebben nodigen we u graag uit voor een bijeenkomst op dinsdag 19 maart in het gemeentehuis van Lansingerland.

Wat zijn de alternatieven?

Om aardgasvrij te kunnen wonen, wilt u natuurlijk weten wat de alternatieven zijn. Daarom brengt de gemeente per wijk de alternatieven voor aardgas in kaart: hoe kunnen we aardgasvrij wonen? Ook kijken we naar de volgorde waarin de wijken straks van het gas af gaan om in 2050 helemaal aardgasvrij te zijn: wie is wanneer aan de beurt? Dat schrijven we dadelijk op in een warmtevisie. Maar eerst zijn we benieuwd naar uw ideeën.

Programma

Wethouder Albert Abee vertelt over de visie van de gemeente op het aardgasvrij maken van Lansingerland. We hebben de gevoelstemperatuur in Lansingerland gepeild en presenteren u de uitkomsten. U krijgt een eerste idee van de alternatieven voor aardgas en we vertellen hoe we hiermee verder gaan. En we horen vooral graag wat uw ideeën of zorgen zijn en hoe u hier verder bij betrokken wilt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *